Rüyada kurtlu portakal görmek

Rüyada kurtlu portakal görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu portakal gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Rüyada kurtlu portakal görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada portakal satın almak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada mevsiminde portakal görmek evdeki nimetin çoğalacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı portakal görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı portakal görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada kan portakalı yemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok tatlı portakal yemek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma portakal almak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, fırsatların elden kaçırılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments