Rüyada kuru börülce görmek

Rüyada kuru börülce görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru börülce gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kuru börülce görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada börülce toplamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada börülce topladığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil börülce görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş börülce görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada börülce yemeği pişirmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış börülce görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada börülce salatası görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, moralinin yükseleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments