Rüyada kuru fidan görmek

Rüyada kuru fidan görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, hatalarından erken döneceğine delalettir.

Rüyada kuru fidan gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada kuru fidan dikmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işarettir.

Rüyada kuru fidan görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulur.

Rüyada marul fidanı görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada fidanı dikmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada armut fidanı dikmek üzüntü duyacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalettir.

Rüyada ağaç fidanı dikmek geçineceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada portakal fidanı dikmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments