Rüyada kuru incir vermek

Rüyada kuru incir vermek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir vermek gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada dalında kuru incir görmek çok hayırlı işlere girileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kuru incir satın almak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuru incir görmek belli bir kazanç elde edileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Rüyada kuru incir yemek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada incir kurusu görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulur.

Rüyada kuru incir toplamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada kuru incir ikram etmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments