Rüyada kuru incir toplamak

Rüyada kuru incir toplamak maddi olanakların artacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin yoluna gideceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, yeni şeyler deneneceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalettir.

Rüyada kuru incir toplamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada kuru incir toplamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada incir kurusu görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işarettir.

Rüyada kuru incir yediğini görmek işlerine dört elle sarılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir yemek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru incir vermek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru incir görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada siyah kuru incir görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada kuru incir ikram etmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments