Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kayısı görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalet eder.

Rüyada kayısı kurusu görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı almak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru kayısı yemek zor durumların tatlıya bağlanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine inanılır.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments