Rüyada kuru sıkı tabanca görmek

Rüyada kuru sıkı tabanca görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok iyi işler yapılacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru sıkı tabanca gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada kuru sıkı tabanca görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru sıkı silah görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının sıkıştığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle el sıkışmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine delalettir.

Rüyada asansör sıkışmak yollarının açılacağına, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada sıkı ayakkabı giymek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Rüyada arabada sıkışmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments