Rüyada kuru tahta görmek

Rüyada kuru tahta görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kuru tahta gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kurusu öldürmek ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada kuru tahta görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı kilitlemek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta zemin görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada sofra tahtası görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta boncuk görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada tahtadan yatak görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments