Rüyada kurumuş patlıcan görmek

Rüyada kurumuş patlıcan görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş patlıcan gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş toprak sulamak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş şelale görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş su görmek mal ve para kazanılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kurumuş bataklık görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kurum döküldüğünü görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments