Rüyada kurumuş yaprak süpürmek

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, yüzünün de güleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız daha verimli sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek ana baba sözü dinlemeye, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş yaprak görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek giderileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada sarı yaprak süpürmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments