Rüyada kurutulmuş sebze görmek

Rüyada kurutulmuş sebze görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, kazancının çoğalacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş sebze gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kurutulmuş sebze görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze kurutmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş kabak görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kurutmak ailenin büyüyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı kurutmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yün kurutmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments