Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, geniş geniş yaşayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada küs olduğu biriyle tartışmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada küs biriyle tartışmak çok iyi işler ortaya konacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu kişiyle tartışmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada genel müdürle tartışmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada teyzeyle tartışmak riske atılacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada imamla tartışmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nuran

Rüyamda küs olduğum dayı torunum ve hanımıyla bir aradayız onun evinde oluyoruz uzun süre benimle konuşmuyorlar sonra hanımı benimle tartışıyor beni eleştiriyor ben gayet hoş karşılıyorum eleştirmesin sonra barışıyorum ne anlama gelir