Rüyada kuşla kavga etmek

Rüyada kuşla kavga etmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada kuşla kavga etmek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada kuşla kavga etmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşların kavga ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev kuşu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek huzurunu kaybedeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına inanılır.

Rüyada sülün kuşu görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak büyük tartışmalara gireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yavru kuşa su vermek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments