Rüyada kutuda lokum görmek

Rüyada kutuda lokum görmek yaşamına renk geleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutuda lokum gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada bir kutu lokum görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada lokum kutusu görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kutuda lokum görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada kutu kutu lokum görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kimden akıl soracağına inanılır.

Rüyada lokum yemek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet eder.

Rüyada fındıklı lokum yediğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek zahmete ve çileye düşeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulur.

Rüyada lokum görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments