Rüyada kuyu çıkrığı görmek

Rüyada kuyu çıkrığı görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, aile içinde saadetinin artacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, heveslerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kuyu çıkrığı gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kuyu çıkrığı görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada kuyu bulmak kimseye el açmadan yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iple kuyuya inmek güzellik ve hayır geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Rüyada süt kuyusu görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada lağım kuyusu görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada susuz kuyuya düşmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu başında oturmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments