Rüyada kuyu kazmak

Rüyada kuyu kazmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada kuyu kazdırmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kuyusu kazmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada kuyu kazmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin kuyu kazdığını görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Rüyada kuyu kazdığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe kazmak kazancının çok düşeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada birinin toprak kazdığını görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments