Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, terslik yaşayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu ya düşmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada derin kuyuya düşmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kuyuya düşmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments