Rüyada lağıma girmek

Rüyada lağıma girmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, yaptığı işten çıkarılacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada lağıma girmek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Rüyada lağıma girmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna girmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağıma batmak az da olsa kazanç elde edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yürümek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada lağımda yüzmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağımda yürümek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek kazancını iki kat arttıracağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments