Rüyada lahana satın almak

Rüyada lahana satın almak yaptığı işlerin küçümseneceğine, üzüleceğine, yeniden can bulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, bunun şans olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada lahana satın almak gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada kara lahana satın almak dinden çıkacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada lahana satın almak çok büyük bir rahata ereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman lahana görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada lahana sarma yemek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada çürük lahana görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara lahana çorbası görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada lahana sarması görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil lahana yemek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments