Rüyada lahana tarlası görmek

Rüyada lahana tarlası görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Rüyada lahana tarlası gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada lahana tarlası görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada lahana görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada kara lahana sarması görmek kısmetlerinin artacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalettir.

Rüyada kara lahana yemek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada lahana haşlaması görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya inanılır.

Rüyada lahana dolması yediğini görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada lahana tohumu görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments