Rüyada lens çıktığını görmek

Rüyada lens çıktığını görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lens çıktığını gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada lens çıktığını görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil lens görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada gözünde lens görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada göze lens takmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada mavi lens takmak gelişeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli lens takmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada göze yeşil lens takmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments