Rüyada leş kokusu görmek

Rüyada leş kokusu görmek hayatının iplerini eline alacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada leş kokusu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada leş kokusu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada insan leşi kokusu almak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulur.

Rüyada leş kokusu almak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada leş kokusu duymak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada domuz leşi görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada leş yiyen hayvanlar görmek yolunda gideceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Rüyada insan leşi görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada leş kargası görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kendisi ile gururlanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments