Rüyada lesbiyen olmak

Rüyada lesbiyen olmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, malının artmasını sağlayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lesbiyen olmak gördüyseniz:

  • Rutin akışınızda, ortaya çıkan yeni durumlar nedeniyle değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada akrep lerden kaçmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, ruh sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada lesbiyen olmak mal mülk sahibi olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada lev enzelna suresini okumak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada levhi mahfuz görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada legen yıkamak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada lez görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada levhi mahfuzu görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments