Rüyada limonu kesmek

Rüyada limonu kesmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada limonu kesmek gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada limon kesmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada limonu kesmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada limon satın almak çok güzel günler göreceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil limon yemek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada limon kabuğu yemek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan limon toplamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon toplamak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada dalından limon koparmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments