Rüyada askeri geçit görmek

Rüyada askeri geçit görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, başarılarının devam edeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kendisini yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri geçit gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Rüyada askeri geçit görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, takdir edileceği işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst geçit görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına inanılır.

Rüyada hemzemin geçit görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işarettir.

Rüyada dar bir geçit görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulur.

Rüyada geçit görmek rızkında ve malından olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt geçitten geçmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments