Rüyada maaş bordrosu görmek

Rüyada maaş bordrosu görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayata küseceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Rüyada maaş bordrosu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada maaş bordrosu görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordro görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada maaş alamamak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalettir.

Rüyada maaş çekmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işarettir.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kişinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada maaşının azaldığını görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada maaşının arttığını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada yüksek maaş almak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments