Rüyada maaş görmek

Rüyada maaş görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada maaş gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine inanılır.

Rüyada maaş almak sermaye kaybedeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada maaş artışı görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada maaşını almak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Rüyada maaş görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Rüyada maaş dağıtmak rahatlığa erileceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Rüyada maaşının arttığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments