Rüyada maden görmek

Rüyada maden görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada maden gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Rüyada değerli maden bulmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, lüksünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maden kömür görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Rüyada değerli maden görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulur.

Rüyada maden görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada maden aramak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz maden görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada maden suyu içmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalettir.

Rüyada maden suyu şişesi görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments