Rüyada makama oturmak

Rüyada makama oturmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret eder.

Rüyada makama oturmak gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Rüyada makama oturmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet eder.

Rüyada makamlı birini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada makam sahibi olduğunu görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek makamdan birini görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı makamlı okumak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada makam arabası görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada makam odasına girmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Rüyada makam aracı görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments