Rüyada makyaj yaptığını görmek

Rüyada makyaj yaptığını görmek kötü yola sapmayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada makyaj yaptığını gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada başkasının makyaj yaptığını görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada makyajsız yüz görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, düşman malından yemeye delalet etmektedir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayalkırıklığı duyacağına yorulur.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı makyaj yapmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin makyaj yaptığını görmek kıdem atlayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin makyaj yaptığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments