Rüyada kendine göz makyajı yapmak

Rüyada kendine göz makyajı yapmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Rüyada göz makyaj yapmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak kişiye hep umut olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada göz makyajı yapmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri makyajlı görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments