Rüyada marmelat görmek

Rüyada marmelat görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, özlemlerini bitireceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kazancının yerine gelmesine işarettir.

Rüyada marmelat gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada erik marmelatı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada marmelat görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada marmelat yapmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada kayısı marmelatı yemek zor durumların sona ereceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kayısı marmelatı görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada marmelat yemek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments