Rüyada masa almak

Rüyada masa almak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada masa almak gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada masa ayağı görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek işlerinin ağırlaşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada masa almak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada masa örtüsü sermek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek dolu masa görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta masa görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada cam masa görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yemek masasında olmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments