Rüyada masa atmak

Rüyada masa atmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına yorulur.

Rüyada masa atmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarına elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsin.

Rüyada nikah masasında imza atmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa atmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güçlendikçe güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada masaya yumruk atmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada piknik masası görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü hediye almak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalye masa görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, geleceğinizin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar masası görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büro masası görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments