Rüyada masa yapmak

Rüyada masa yapmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada masa yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Rüyada masa yapmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalettir.

Rüyada masa sıra görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Rüyada yeni masa sandalye görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada masaya örtü sermek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli masa görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendini doğum masasında görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada masa lambası görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments