Rüyada mavi gözlük görmek

Rüyada mavi gözlük görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlük gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada mavi gözlük takmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlük görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet eder.

Rüyada gözlüklü kadın görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı silmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada yeni gözlük takmak düzeninin yıkılmayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi gözlüklü görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kimden akıl soracağına tabir olunur.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments