Rüyada mavi hap görmek

Rüyada mavi hap görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, takdir edilen kişi olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada mavi hap gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada mavi hap görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapse gireceğini duymak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Rüyada hap yutamamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada doğum kontrol hapı kullanmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının hap içtiğini görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments