Rüyada mavi kese görmek

Rüyada mavi kese görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, gözünün yaşını sileceğine, insanlarla bir araya geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kese gördüyseniz:

  • Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi kese görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yüze kese yapmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ağaç kesen birini görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, istediği makama geleceğine alamet eder.

Rüyada vücuda kese yapmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kese dolusu altın görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.

Rüyada para kesesi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para kesesi görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kese yapmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments