Rüyada mavi kol çantası almak

Rüyada mavi kol çantası almak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, borçlarının da kapanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kol çantası almak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Rüyada mavi kol çantası görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada mavi kol çantası almak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deri kol çantası görmek mal ve rızkın çoğalmasına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, lüks şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kol çantası bulmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kol çantasını çaldırmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments