Rüyada mavi tahta kapı görmek

Rüyada mavi tahta kapı görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi tahta kapı gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Rüyada mavi tahta kapı görmek ona kol kanat gereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tahta kapıyı kırmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, daima ona hürmet göstereceğine işarettir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tahta kapı görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek çok kötü günler yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı silmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı kırmak çirkin iftiralara uğrayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments