Rüyada mavi türban takmak

Rüyada mavi türban takmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, mesleğinde atılım yapacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, şerefe ve izzete, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada mavi türban takmak gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada mavi türban takmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada türban takmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil türban takmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz türban takmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı türban takmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi türban görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada türbanlı birini açık görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments