Rüyada mavi ve siyah görmek

Rüyada mavi ve siyah görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek alım gücünün artacağına, bunalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve mavi görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada mavi ve siyah renk görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi siyah yılan görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi merdiven çıkmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi tavuk görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine inanılır.

Rüyada mavi toprak görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments