Rüyada memeye dokunmak

Rüyada memeye dokunmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Rüyada memeye dokunmak gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada memeye dokunmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine dokunmak maaşının artacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakaya dokunmak endişelerin sona ereceğine, mülkiyetinin de artacağına delalettir.

Rüyada ata dokunmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağa dokunmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada çiğ ete dokunmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak saygının hiç eksik olmayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak suya dokunmak hayır getirecek bir işe girileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments