Rüyada memur görmek

Rüyada memur görmek ferahlık veren sözler duymaya, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kötü günler görüleceğine inanılır.

Rüyada memur gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada birinin memur olduğunu görmek hayırlı bir haber alınacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Rüyada memurluğa atanmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet memuru olmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banka memuru olmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nüfus memuru görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maliye memuru görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zabıta memuru görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada gümrük memuru görmek mutsuz ve hasta olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments