Rüyada devlet memuru olmak

Rüyada devlet memuru olmak üzüntülü bir haber alınacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet memuru olmak gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Rüyada devlet memuru olmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına inanılır.

Rüyada devlet memuru görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet memur olmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada gümrük memuru görmek dünya malı edineceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah memuru görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haciz memuru görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments