Rüyada menekşe görmek

Rüyada menekşe görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada menekşe gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Rüyada menekşe dikmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalettir.

Rüyada menekşe koklamak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi menekşe görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada mor menekşe görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulur.

Rüyada pembe menekşe görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe diktiğini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada hercai menekşe görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments