Rüyada hercai menekşe görmek

Rüyada hercai menekşe görmek sorunların sürekli artacağına, küskünlüklerin oluşacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hercai menekşe gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hercai menekşe görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hercai çiçeği görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada menekşe çalmak belaya ve derde düşeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe yaprağı görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada menekşe rengi görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saksıya menekşe dikmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe sulamak dertlerine derman arayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada açmış menekşe görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, büyük bir makama geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments