Rüyada menekşe yaprağı görmek

Rüyada menekşe yaprağı görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, mutlu olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işarettir.

Rüyada menekşe yaprağı gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada menekşe yaprağı görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalettir.

Rüyada solmuş menekşe görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe ekmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada menekşe koklamak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada menekşe diktiğini görmek güzel bir evliliğe, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz menekşe görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi menekşe görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments