Rüyada mercimek ve pirinç görmek

Rüyada mercimek ve pirinç görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, borcunu ödeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mercimek ve pirinç gördüyseniz:

  • Alınan kararları anlayabilmek için seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada pirinç mercimek görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç ve mercimek görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek ve pirinç görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada mercimek pirinç görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulur.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek vermek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek yığını görmek işinin başına geçeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalettir.

Rüyada mercimek biçmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments