Rüyada mercimek vermek

Rüyada mercimek vermek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada mercimekli börek görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek aldığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimekli köfte görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek büyük ses getirecek işlere girileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş mercimek görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek tecrübe kazandıracağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ekili mercimek görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru mercimek görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments